De winkel die er is voor iedereen uit de Nederlandse LGBT community

Nederlandse LGBT communityEr is nu een winkel die zich volledig richt op de Nederlandse LGBT community. Je kun nu bij Feezer al je erotische producten veilig en discreet bestellen. Bij Feezer zijn ze namelijk van mening dat iedereen welkom zou moeten zijn in een winkel. Dus het maakt bij Feezer, de winkel voor de Nederlandse LGBT community niet uit of je lesbisch, homo, biseksueel, transgender of hetero bent. Iedereen in Nederland kan daar betrouwbaar en discreet al zijn erotische artikelen bestellen.

Seksspeeltjes
Bij Feezer kun je al je seksspeeltjes bestellen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar BDSM artikelen om een rollenspel te spelen, of een anaalspeeltje om intens te genieten. In de winkel voor de Nederlandse LGBT community is alles te krijgen om je seksleven wat meer pit te geven. Je kunt er ook masturbators van het merk Fleslight bestellen en de beste dildo’s tegen voordelige prijzen! Bekijk op je gemak alle seksspeeltjes die er te koop zijn in de winkel voor de Nederlandse LGBT community.

Erotische kleding
Bij Feezer hebben ze een grote collectie sexy herenkleding waarmee je gegarandeerd een sexy en uitdagende uitstraling krijgt. Naast sexy ondergoed en T-shirts hebben ze bij Feezer ook een ruim assortiment fetish kleding voor de slaaf of dominant. Ze kun je in de winkel voor de Nederlandse LGBT community altijd terecht voor al je latex, lak en leren kleding.

Online LHBT drogist
In de online LHBT drpgist kun je discreet je condooms, glijmiddelen en massage-olieën bestellen. Ze verkopen condooms van alle merken, soorten en in alle maten. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar Durex condooms of een ander merk. Bij de online LHBT drogist kun je ook terecht voor alle soorten glijmiddel en massage-olie.

Extra korting met deze kortingscode
Als je een bestelling plaatst bij Feezer.nl en de kortingscode “LGBTkorting” gebruikt, dan krijg je ook nog eens 15% korting bovenop de toch al lage prijzen! Op die maniet wil de winkel voor de Nederlandse LGBT community je bedanken dat je komt winkelen.

:)Leave a Reply